محل تبلیغات شما

یک پاییز دیگه از عمرم شروع شد سنم شده 29 سال و 6 ماه و 175 روز تا تولدم و 30 سالگیم وقت دارم.

این عمر برام خیلی سریع می گذره و واقعا با کارهایی که توی تقویمم نوشتم 24 ساعت کم هست برام.

بهر حال آخر هفته ها میریم خواستگاری با مامانم و خود اون هم هزار جور ابهام داره. مقایسه آدمی که میخوای تا اخر عمر باهاش زندگی کنی. هدفت آرامش و سعادت هست.

من سفر چین برام یه زیبایی خاصی داشت.سفری پرمشغله ولی طبیعت اونجا، فرهنگ و تاریخش یه بار دیگه بهم یادآوری کرد که دیدگاهت کوچیک نباشه فقط تو فکر تهران و ایران نباش. جهان نگر باش.

مواردی که دارم میرم خواستگاری باعث میشه ذهنم به بی نظمی بیشتری برسه و هر مورد مزیت های خودش رو داره و معایبش رو.

دوران خاص و عجیبی را تو زندگیم دارم پشت سر میذارم. این قایق طوفان زده رو میخوام در آستانه 30 سالگیم به یه ساحل امن برسونم. واقعا این ساحل امن ازدواجی هست که به آرامش ختم بشه و نه آسایش.

ازدواجی که به اصل و ریشه ام برگردمفردی را پیدا کنم که خوبی و برکت و عشق به زندگیم بیاره با همه مسایل و مشکلاتی که میدونم زندگی ها داره مخصوصا تو ایران.

فردا هم ساعت ده جلسه دوم این مورد هست تو لابی هتل . . همچنان گیج هستم از روزگار.

خیلی دنیا عجیبه و خیلی دنیا بی وفاست و خیلی مکافات داره اگر به شغل و به پول دل ببندم اذیتم میکنه ولی اگه بجای پول و شغل به شخصیت، اعتقاد و محبت دل ببندم فکر میکنم تو تلاطم های زندگی آینده ام موفقتر میشم.

این سه مورد مشخص که دو تاشون پزشک هستن هرکدوم مزایایی داره و خداروشکر که هم این موارد لااقل هستن. میرم جلو و بسنده نمیکنم که این موارد تموم بشه.میرم تا جایی که به دلم بشینه اون فرد. نه صورتش بلکه سیرتش که پاسخهاش برام جالب و زیبا باشه.

البته خداییش یکیشون که رفته کرمانشاه پاسخهاش هم خوب بودولی متاسفانه 5 سال باید اونجا تخصص بخونه و این معضلی هست تو زندگی و اینکه شاید عزمی هم برای خارج خیلی نداشته باشه.

از دو مورد باقی مونده یکیشون قطعا میخواد بره خارج.

به هرحال اینها مواردی بود که تو این لحظه از زندگیم درگیرشونم و امیدوارم خدا بهم کمک کنه.ازدواج فقط فقط توکل هست و حالت واسپاری این اتفاق به خدا. نه دنبال پول و نه دنبال زیبایی هستم فقط دنبال اصالت و شخصیت میگردم. همین حالا اگه میلیارد تهران و یا زیباترین دختر تهران هم بیاد برای ازدواج واقعا نمیپسندم جز اینکه شخصیت ، محبت، اعتقاد و اراده داشته باشه. از خودش چیزی داشته باشه و خودش تونسته باشه خودش رو پیدا کنه. آدم موفق به مراتب بهتر از آدمی هست که فقط حمایت پشت سرش بوده

امیدوارم توکل کنم و خدا و اهل بیت جواب توکلم رو بدند.

امیدوارم آهنگ سی سالگی خواجه امیری رو تو حالت متاهلی و تو ماشین پلی کنم و 

و گوش کنیم با همسرم. امیدوارم سن سی سالگی نقطه عطف من برای مرحله دوم عمرم باشه و امیدوارم به خودم و خونواده آینده ام خدا صحت و برکت و عاقبت بخیری بده واقعا همین ها رو با حالت مستاصل و پر از گناه از خدام میخوام . امیدوارم درهای رحمتش با صبر من باز بشه سمتم.

خیلی خالی شدم وقتی این متن رو نوشتم.

اتاقم همین ساعت 

ماه ریبع ، خواستگاری های جدی تر، و در نهایت "زندگی را جدی تر باید گرفت."

آغاز پاییزی دیگر ... با چاشنی خواستگاری

خرداد 98 .. ماه رمضون هم تموم شد. آینده روشنتر در پیش است.

تو ,رو ,هست ,امیدوارم ,هم ,باشه ,که به ,هست که ,باشه از ,پول و ,باشه و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

shohadayevavan.am27 نماد در کتاب شازده کوچولو